Enkele referenties van onze klanten

Feedback, opmerkingen en suggesties van onze klanten worden zeer ernstig genomen en geven ons inzicht op welk manier we onze service verder kunnen optimaliseren. We delen deze dan ook graag met jullie.


Laura & Kevin – Trouwfeest

Toen we Theadrôme voor het eerst bezochten, voelden we meteen die spreekwoordelijke "click" die we in elke andere zaal tevergeefs hadden gemist; het was een "match made in heaven". Alleen hier zagen we ons onze openingsdans dansen, in het midden van die mooie, ronde zaal, net onder die artistieke luster. De zaal heeft niet veel extra's nodig, behalve dan een gezellige, goedgemutste bende, een knallende DJ en mooie belichting, waarvoor het team standaard zorgt. Voor ons was vooral de vorm van de zaal een absoluut pluspunt. De ronde theatervorm nodigt uit om te dansen, in plaats van de klassiekere zalen, waar mensen (te lang) blijven zitten. Ook de spiegels aan de zijkant geven een warm en intiem gevoel, omdat ze het licht weerkaatsen en een warme gloed verspreiden, maar ook omdat ze voortdurend je dansende gasten reflecteren. We houden van jullie verrassingseffect: achter die donkere deur schuilt echt een paradijsje. Niet alleen de zaal, maar ook het (nieuwe) management is uniek. Buitengewoon flexibel, altijd vriendelijk en correct en verre van extreem zakelijk, zoals we dat we tot dan toe gewend waren (geworden). Theadrôme was voor ons "net iets anders". De zaal sloot dan ook sterk aan bij onze persoonlijkheid en manier van leven. Bedankt, Kelly en Marc, om met ons mee te denken; om net iets anders te (willen) zijn; om ons feest (mogelijk) te maken; om ons met zoveel warmte te omringen op onze grote dag en ver daarvoor; om ons te ontlasten en er met ons een onvergetelijke avond van te maken. Doe zo voort!

Kevin en Laura


NVA toert – Info-avond

In naam van het bestuur van N-VA Stad Antwerpen een dikke merci voor de ongelofelijk warme en professionele manier waarop wij gisteren door jullie ontvangen zijn. Jullie zijn een voorbeeld voor velen. Heel erg bedankt en tot binnenkort!

David Dogge, Stafmedewerker N-VA Stad Antwerpen


Nicky & David - Trouwfeest

Beste Marc en Kelly,
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking. En in het bijzonder wil ik Mark nog dubbel en dik bedanken voor de geweldige hulp die hij tijdens ons trouwfeest heeft geboden!
Groeten,

David & Nicky


Lut Lambert – uitgeverij Pelckmans - Bedrijfsfeest

Beste Kelly en Marc,
Ook in naam van al mijn collega's wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de fantastische ontvangst. Iedereen was niet alleen onder de indruk van het interieur maar ook van jullie gastvrijheid en dienstbaarheid. Ook de DJ was super (liet ik hem al weten). Het was een meer dan geslaagd feest (dat blijkbaar nog een tijdje heeft geduurd nadat ik naar huis ben vertrokken. Ik was dit jaar niet de laatste omdat ik zaterdagochtend in de Ardennen werd verwacht. Nog nooit zoveel collega's op de dansvloer zien staan. Ik ga jullie overal warm aanbevelen. Fijne eindejaarsfeesten en een grandioos 2018, zowel zakelijk als privé.
Tot bij een volgende gelegenheid.

Lut


Leen Swaenen – BMB bouwmaetrialen – Bedrijfsfeest

Kelly,
Op aanraden van jullie hebben we vorige week onze medewerkers om een feedback gevraagd. De feedback heeft maar 1 KLEINE opmerking, maar dan ook een hele kleine, opgeleverd wat jullie betreft. Eén collega gaf aan dat zij wat later op de avond een kopje koffie of thee miste. Maar, wat zijn wij blij dat 1 van de zaakvoerders jullie voorgesteld heeft. Iedereen was enthousiast wat de zaal en jullie onthaal betreft. Het kon het niet beter. Gezellig, sfeervol, ideaal van grootte voor de mensen die aanwezig waren, …. Jullie hebben ons een GESLAAGDE nieuwjaarsreceptie bezorgd. Bij deze wil ik jou ook nog eens in het bijzonder bedanken. Samen met onze personeelsDJ Steffe heb je onze nieuwjaarsreceptie HELEMAAL af gemaakt. De meeste mensen waren het erover eens dat het anders misschien wat te stijf was gebleven.
Alleen maar goeds dus, blijf doen waarmee je bezig bent,

Leen Swaenen