nostalgie & luxe

Welkom bij TheaDrôme

Waar verleden en heden elkaar ontmoeten

image

Theadrôme is een theater, gebouwd in 1912, dat recent gerestaureerd werd tot feestzaal. De originele stukken werden merendeel bewaard en de zaal werd uitgerust met hedendaagse apparatuur. Zo creëren we een locatie met de unieke uitstraling van toen én met de mogelijkheden van nu.
Deze parel in Wilrijk biedt tal van mogelijkheden: het jaarlijkse personeelsfeest, out-of-the-box-klantenevents, een magische bruiloft, unieke productvoorstellingen, CD-releases, dé filmset bij uitstek, galabals en banketten, …
Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit het assortiment. Wij denken zeer graag met je mee!
Mocht je interesse hebben om dit gerestaureerd theater te komen bezichtigen in je zoektocht naar dé toplocatie, aarzel dan niet ons te contacteren!

Praktisch

Feestzaal Theadrôme is cateringvrij, samenwerken met je favoriete cateraar kan dus perfect! De bieren en frisdranken zijn via de zaal te bestellen. Wijnen, cava en Champagne zitten al in het pakket. Uiteraard kan je ook beroep doen op onze Feestplanner om je volledige event te laten uitwerken van A tot Z.

Bij het huren van deze locatie krijg je naast de zaal ook het ruime balkon, het podium, onze 3 grote artiestenloges en de keuken met professionele RVS toestellen ter beschikking. In de huurprijs van de zaal zitten steeds een aantal zaken inbegrepen zoals een zaalverantwoordelijke en de opkuis. Ook stoelen, receptietafels, barkrukken, ronde en rechte eettafels zijn inbegrepen. Een gedetailleerde lijst vind je hier. Je kan dit assortiment, mits meerprijs, ook uitbreiden met lounge- en speciaal meubilair. Vraag gerust naar de mogelijkheden.



The most important thing is to enjoy yourself and have a good time.

Kelly Van Leekwijk, party planner



Adres:

Theadrôme
Heistraat 56
2610 Wilrijk
Antwerpen

Bezichtigen:

Maan- Vrij: 1800 - 2000
Zaterdag: 1100 - 1500
Op aanvraag

Contact:

info@feestdroom.be
Kelly : 0032 (0)473 353 750

Contactformulier